Privatpersoner

Många människor lever idag i ett högt och intensivt livs-tempo och det kan vara svårt att hinna vara lyhörd för kroppens signaler. Du kan säkert känna igen dig själv i att uppleva spänningar i axlar, nacke och ländrygg. Vi hjälper dig att stärka din kroppskännedom och öka medvetenheten kring hållning, andning, ergonomi och, inte minst, förebyggande träning.

Denna typ av förebyggande behandling håller funktionen och cirkulationen intakt i muskler och leder och minskar antalet behandlingstillfällen vid besvär som ryggskott och nackspärr. En idrottare behöver vara stark i de muskler som används specifikt i den gren som han eller hon tränar/tävlar i och en motionär som påbörjar sin träning behöver vänja muskler, ledband och leder vid den ökade belastningen som träningen medför.

Att få rätt hjälp i träningen av välutbildade och erfarna fysioterapeuter/personaliga tränare och att vid behov få regelbunden fysioterapeutiskbehandling eller idrottsmassage hjälper dig att fortsätta arbeta och träna utan besvär.