SLIPP HA ONT - NU OCH FRAMÖVER. VI HJÄLPER DIG!

Välkomna till oss på Motivity i InMo’s lokaler på Brahegatan 42. Här arbetar vi i nära samarbete med läkare, kiropraktorer, naprapater och personliga tränare. Vi ser alltid till att patienten får träffa rätt kompetens för att uppnå bästa möjliga resultat. I lokalerna finns ett stort funktionellt gym med tillhörande omklädningsrum och duschar. I gymmet kan vi praktiskt gå igenom övningar och behandlingsmoment som du kan ta med dig in i din vanliga träning. En våning upp finns behandlingsrummen där vi utför våra behandlingar; från undersökning till manuella behandlingstekniker. Du kan boka tid genom att klicka här, välj Östermalm och den terapeut du önskar träffa. Det går även bra att boka tid genom att ringa eller maila oss.

Vi hjälper dig med bland annat:

  • ledproblem såsom låsningar i nacke eller rygg
  • muskelskador och idrottsrelaterade problem
  • huvudvärk och annan smärta i kroppen
  • postoperativ rehabilitering
  • och mycket annat som muskler och leder kan orsaka

Men vi slutar inte där, vi vill att du ska hålla dig problemfri framöver genom att lära dig mer om smärtmekanismer och hur dessa påverkat din kropp så att du kan ändra ditt rörelsebeteende och få en mer effektiv träning. Träningen är individuellt anpassad efter dina förutsättningar och förmågor.


Sebastian Isacsson

Leg. fysioterapeut
073-023 44 04

Grundare. Examen vid Linköpings Universitet. Kombinerar manuell terapi och rehabiliteringsträning i min vardag för att nå önskade effekter. Min filosofi är att fokusera på att göra grunderna riktigt bra och integrera dessa i vardagen. Håll träningen enkel, men effektiv.

Maila mig


Eric Engelmark

Leg. fysioterapeut
070-432 27 28

Grundare. Examen vid Uppsala Universitet. Tidigare verksam som fysioterapeut åt basketförbundet. Jobbar med analys av rörlighet och funktion och att försöka förändra detta för att minska besvär. Blandar manuella tekniker med träning och träningsplanering för att uppnå önskat resultat.

Maila mig


Peter Brandwold

Leg. fysioterapeut
070-788 09 05

Examen vid KI, därefter MSc Idrottsvetenskap på GIH och har pågående specialistutbildning inom idrottsmedicin och fysisk aktivitet. Jag tycker om att arbeta med justering av rörelsemönster, stärka svaga länkar i rörelsekedjor och tycker personligen det är lite extra roligt med konditionsträning.

Maila mig


Caroline Gustafsson

Leg. fysioterapeut
0768-30 98 05

Examen vid KI med stort intresse för träning, prestation och hälsa. Min ambition är att hitta orsaken till dina besvär och optimera din funktion med hjälp av manuell behandling och rehabilitering. Finner min egen träningsglädje i tyngdlyftning och Crossfit, tidigare aktiv konståkare.

Maila mig

 

 

Analys – behandling – träning

[/split_line_heading]

Vi erbjuder manuell behandling som kopplas till ett specifik individuellt träningsupplägg för att uppnå bästa resultat. Ju tidigare du behandlar dina problem desto större är chansen att du ska bli helt återställd och återfå normal funktion. Genom att kombinera behandling och träning minimeras risken att problemen återkommer.

Vi är expert på att diagnostisera och behandla de flesta typer av nerv- muskel – och skelettbesvär. De vanligaste besvären vi behandlar är: ryggsmärtor, ischias, nacke- och axelsmärtor, smärta i arm och handled, tennisarmbåge, domningar i fingrarna, huvudvärk/migrän, bäckensmärtor, höftproblem, knä, ankel, idrottsskador och fotsmärtor/stelhet. Vi behandlar personer i alla åldrar.

Den primära målsättningen vid en fysioterapeutisk behandling är att reducera smärta, återställa en normal muskel-, led- och nervsystemfunktion och därigenom öka hälsan och livskvaliteten för patienten. En fysioterapeutisk behandling börjar alltid med noggrann undersökning och samtal kring de aktuella besvären, vanligen börjar behandlingen redan vid första besöket. Val av behandlingsteknik och träningsmetodik utgår från de fynd som har framkommit i samband med undersökningen som fysioterapeuten har utfört.

[/vc_column][/vc_row]